Confidenţialitate

”SOS Satele Copiilor mi-a dat o a doua șansă și eu o dau acum mai departe” – AUDIO

Ana-Maria are la 15 ani înțelepciunea unui adult. Asta pentru că viața i-a scos în primii săi ani mai multe greutăți în cale decât altor copii. A ajuns la SOS Satele Copiilor, iar aici viața ei și-a regăsit un parcurs normal. Chiar dacă nu alături de familia în care s-a născut.

”SOS Satele Copiilor mi-a dat o a doua șansă și eu o dau acum mai departe” , mărturisește ea într-O dimineață de Milioane, la Europa FM.

De când există SOS Satele Copiilor în România, adică de 25 de ani, sunt peste 40.000 de beneficiari ai proiectelor sale. Sunt mii de copii și părinți care își continuă viața de familie, fără a mai privi înapoi la problemele din trecut. Sunt copii care au primit o familie iubitoare, chiar dacă nu e cea naturală.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De multe ori nu e atât de simplu să primim o a doua șansă. Dar e foarte ușor să o oferim. Copiii care nu mai au părinții alături au nevoie de ajutorul tău. Oferă a doua șansă la o familie unui copil cu ajutorul SOS Satele Copiilor. Donează 2 euro/lună prin SMS la 8844 cu mesajul “Mama”.