Confidenţialitate

Sorin Oprescu, eliberat din arest

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu,  a fost eliberat din Arestul Capitalei şi plasat în arest la domiciliu, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a admis cererea de înlocuire a măsurii preventive.

Avocatul Viorel Mocanu a declarat, joi, că în decizia de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, instanţa a avut în vedere momentul procesual, actele de urmărire penală care se efectuează în prezent, şi care nu-l vizează pe Oprescu, acuzaţiile care îi sunt aduse şi starea de sănătate.

Sorin Oprescu a declarat, la ieşirea din Arestul Capitalei, în jurul orei 14.50, că vrea să se îngrijească de sănătate, iar primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă va fi să îşi administreze insulină, edilul spunând că le mulţumeşte celor care l-au susţinut şi că nu-i va dezamăgi.

“În primul rând vreau să le mulţumesc tuturor celor ce m-au susţinut moral şi prin gesturile pe care le-au făcut. În al doilea rând, am de gând să-mi văd de sdănătate, iar de problemele juridice or să se ocupe domnii avocaţi, în aşa fel încât….Eh, vom avea multe de vorbit”, a spus Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei.

Întrebat care este primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă, el a răspuns zâmbind: “Sincer, îmi fac insulina”.