Sorin a câștigat 2800 de euro la Dublu sau Nimic

Joi, Vlad Petreanu și George Zafiu i-au purtat noroc lui Sorin. “Un schior fericit”, după cum s-a autointitulat câştigatorul de azi, de la ‎Dublu sau Nimic, are de gând să cheltuiască cei 2800 de euro într-o vacanţă, la munte.

Ascultătorul Europa FM a răspuns corect la cele patru întrebări pregătite în Deșteptarea și a ales să nu riște fparte mult la întrebarea finală, optând să cedeze 200 de euro din premiul acumulat până atunci pentru a-și asigura și trei variante ajutătoare.

Întrebarea finală a adus și o scurtă lecție de istorie în Deșteptarea despre Vasco da Gama, primul Conte de Vidigueira, exploratorul portughez comandant al primei nave care a navigat direct din Europa până în India.

Concursul Dublu sau Nimic continuă în Deșteptarea, fiecare răspuns corect dat în direct la Europa FM putând dubla premiul participanților. În schimb, un răspuns greșit îi face pe participanți să piardă tot premiul acumulat. Pentru cei siguri pe cultura lor generală, Dublu sau Nimic poate aduce până la 4.000 de euro cash!