Confidenţialitate

Sore cântă cea mai nouă piesă “Îmi dai palpitaţii”, live, în Deşteptarea – VIDEO

Sore a fost invitată în această dimineaţă, în Deșteptarea, unde a cântat live noul ei single, ”Îmi dai palpitații”, dar şi piesa “Când vremea e rea”, lansată în urmă cu un an.

“Erin, copilul meu îmi dă palpitaţii zi de zi, când mă trezeşte, ba la patru, ba la cinci, la ba şase. Îmi sare inima”, a povestit amuzată Sore.

Piesa ”Îmi dai palpitații” este compusă de Șerban Cazan, Smiley, Florin Boka și Lucian Nagy, în studiourile HaHaHa Production, iar versurile și linia melodică au fost semnate de Smiley și Sore.

“Mie, în general, îmi place să-mi pun amprenta pe ceea ce cânt şi să scriu pentru că e o pasiune din copilărie”, a recunoscut artista.

Videoclipul piesei ”Îmi dai palpitații” a fost filmat pe parcursul a două zile pe străzile din Paris.

“Am filmat două zile, la foc automat. Tot ce am văzut a fost prin prisma filmării. Nu am avut timp absolut deloc pentru relaxare şi vizitat. Dar chiar şi aşa a fost ultra suficient pentru că ne-am întors cu o gură de aer proaspăt”, a spus Sore.

“Nu am făcut un videoclip turistic. N-am vrut să punem accent pe ceea ce se face de obicei când mergi la Paris. Am vrut să fie un videoclip al localnicilor mai mult”, a explicat Sore în Deşteptarea.