Confidenţialitate

Sora cântăreţei Mariah Carey a fost arestată pentru prostituţie

Sora cântăreţei americane Mariah Carey, cu care artista nu are o relaţie apropiată, a fost arestată şi acuzată de practicarea prostituţiei, la New York, informează contactmusic.com.

”Sunt o doamnă drăguţă în căutare de bărbaţi care vor să se distreze şi să pătrundă într-o lume a plăcerilor pe care alte femei nu pot să le ofere.

Sunt o femeie care are capacitatea de a vă face să simţiţi că Pământul se mişcă şi care poate să vă facă să vedeţi stelele”, se afirmă într-unul dintre mesajele publicate vineri de Alison Carey.

Sora celebrei cântăreţe, în vârstă de 55 de ani, a fost arestată după ce a abordat un poliţist sub acoperire care pretindea că era un client, oferindu-i favoruri sexuale în schimbul unei sume de bani.

Ea a fost transportată la poliţia din Saugerties şi se află în arest, în închisoarea din Ulster County, putând fi eliberate contra unei cauţiuni de 1.000 de dolari, înainte de o audiere în instanţă, care a fost stabilită pentru joi, 1 septembrie.

Potrivit presei americane, Alison Carey le-a spus poliţiştilor că este sora cântăreţei Mariah Carey, iar identitatea ei a fost confirmată, după ce şeful poliţiei locale, Joseph Sinagra, a efectuat o căutare pe internet.

Poliţiştii au lansat un apel public, prin care au cerut tuturor bărbaţilor care au întreţinut raporturi sexuale cu Alison Carey să meargă la spital să se testeze.

Mariah Carey nu a făcut comentarii pe această temă. Ea nu mai are de mulţi ani o relaţie apropiată cu Alison şi fratele lor, Morgan.