Soprana Felicia Filip: ”Părinții nu au timp să petreacă frânturi de viață cu copiii lor. Îi îndemn să-și ofere un moment de copilărie”

Într-un interviu acordat Europa FM, soprana Felicia Filip, director al Operei Comice pentru Copii, ne prezintă spectacolele din noua stagiune dar și alte evenimente importante în care este implicată în acest sezon instituția pe care o conduce. Amănunte – în emisiunea ‘Drum cu prioritate’, marți, 21 octombrie, de la ora 17.00, la radio Europa FM.

200 de reprezentații, 4 premiere, lansarea spectacolului ‘Poveste de Crăciun’ (în colaborare cu Primăria Sectorului 6) și organizarea Festivalului ‘Hansel și Gretel’ în aprilie 2015 – iată cum arată, pe scurt, stagiunea 2014-2015 a OPEREI COMICE pentru COPII.

‘În viața aceasta atât de încărcată, părinții nu au timp să petreacă frânturi de viață cu copiii lor. Le dăm ocazia să vină la operă. Să-și ia copilul sau copii de mână, să-și dăruiască un moment de copilărie. Dăruindu-ți un moment de armonie, de dans, de muzică, de lumină, de culoare, realizezi că viața e frumoasă.’

Este îndemnul lansat de soprana Felicia Filip către părinți – AUDIO 2.

Felicia Filip se află la conducerea Operei Comice de la 1 august 2014, după ce a câștigat concursul organizat de Primăria Bucureștiului. Soprana va rămâne director al Operei Comice până la sfârșitul anului 2017.

‘Viața de frumoasă dacă îți rupi din timpul tău și petreci într-o sală de spectacol o oră, poate mai mult, două, având alături copilul tău, pe care îl simți că îți strânge mâna’ – le-a transmis soprana Felicia Filip ascultătorilor Europa FM – AUDIO 2.

Patru premiere sunt pregătite în stagiunea 2014-2015 la Opera Comică pentru Copii: ‘Hansel și Gretel’ (adaptare după E. Humperdinck), ‘Poveste de Crăciun’ (spectacol mozaic), ‘Flautul fermecat’ (operă) și ‘Fetița cu chibrituri’ (balet) – AUDIO 1.

Și în această toamnă vor fi reluate spectacole precum ‘Albă ca Zăpada’, ‘Pygmalion’, ‘O noapte furtunoasă’, ‘Peter Pan’, ‘Oblio’, ‘Pimpinone’, ‘Coana Chirița’, ‘Diamantul și Gâsca’ – AUDIO 1.

Biletele pentru spectacolele Operei Comice pentru Copii pot fi cumpărate de la toate oficiile poștale dar și online.

Pentru rezervarea tichetelor puteți apela numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00.

Prețul unui bilet este de 10 lei.