Solistul Wet Wet Wet iese din trupă după trei decenii – VIDEO

Marti Pellow, solistul trupei Wet Wet Wet, a anunţat că părăseşte formaţia după trei decenii, pentru a se dedica actoriei şi unei cariere solo în muzică, scrie NME.

Formaţia Wet Wet Wet tocmai a încheiat o serie de concerte, care a culminat cu un show aniversar – pe 15 iulie – ce a avut loc la Edinburgh.

Cel mai recent album al trupei scoţiene, ”Timeless”, a apărut în 2007, în timp ce Pellow şi-a lansat anul acesta, în martie, discul ”Mysterious”.

”Voi petrece mai mult timp concentrându-mă asupra carierei mele solo – concerte, apariţii în spectacole şi filme, compoziţii – ca artist mă simt mult mai confortabil în lumea asta.

”Când am început cu Wet Wet Wet am dat 100% din inima şi sufletul meu, asta presupune, asta cer şi fanii. Însă dacă nu mai pot face asta, pentru că mintea mea e în altă parte, nu este corect faţă de fani şi de colegii de trupă”, a spus Marti Pellow.

Marti Pellow, în vârstă de 52 de ani, lucrează în prezent la un musical alături de producătorul Grant Mitchell.

Trupa  Wet Wet Wet a fost înfiinţată în 1982, însă primul album a fost lansat în 1987.

Single-ul ”Love is all around”, de pe discul ”Picture This” (1995), a fost inclus în Guinness Book of Records, după 15 săptămâni în care a ocupat primul loc în topuri. Recordul a fost doborât de ”One Dance” (2016) al lui Drake.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS