Confidenţialitate

Solistul trupei Oasis va susţine primul concert solo

Liam Gallagher, solistul fostei trupe Oasis, va susţine primul lui concert solo, în cadrul evenimentului ”Give a Gig Week”, organizat de fundaţia de caritate Youth Music, la Bush Hall din Londra, pe 28 martie 2017, potrivit contactmusic.com.

Liam Gallagher va fi însoţit pe scenă de Jess Glynne, Tom Odell şi rapperul Plan B la acel eveniment organizat de Music Youth, o fundaţie de caritate care sprijină tinerii pasionaţi de muzică.

Show-ul reprezintă primul concert solo pe care rockerul britanic, în vârstă de 43 de ani, îl va susţine după ce a semnat un contract cu casa de discuri Warner Bros în luna august.

De asemenea, fanii vor putea să asculte în premieră unele dintre piesele de următorul album solo al artistului, ”Live Forever”, aşteptat cu nerăbdare de iubitorii muzicii din Marea Britanie, despre care Liam Gallagher a dezvăluit că nu va semăna deloc cu albumele trupei Oasis, ci mai degrabă cu stilul muzical al lui John Lennon.

Oasis a fost o formaţie rock engleză, înfiinţată în Manchester în anul 1991 şi formată din Liam Gallagher (voce), Paul Arthurs (chitară), Paul McGuigan (bas), Tony McCarroll (tobe) şi Noel Gallagher (chitară şi voce). Trupa s-a destrămat în 2009.