Confidenţialitate

Solistul trupei HARA, Flavius Buzilă, își lansează joi prima carte

Flavius Buzilă lansează joi, de la ora 19,00, pe pagina sa oficiala de Facebook prima sa carte.

Solistul trupei HARA, Flavius Buzilă, care în perioada stării de urgenţă a lansat în mediul online o serie de parodii muzicale având ca temă centrală distanţarea socială şi izolarea la domiciliu pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, a decis să lanseze prima sa carte in format digital (ebook) prin intermediul unui eveniment aparte live pe Facebok.

“Prima mea carte vi se datorează în mare măsură. Vouă, celor ce v-aţi regăsit şi vă regăsiţi în muzica mea şi a trupei HARA. Vouă, celor care îmi sunteţi prieteni virtuali pe Facebook sau Instagram şi mi-aţi scris la fiecare postare: Trebuie neapărat să scrii o carte cu toate astea! Vouă, celor care aţi dat mult mai multe like-uri şi share-uri la întâmplările astea decât la piesele noastre, ceea ce m-a frustrat de multe ori. Vouă, celor care mi-aţi scris că aţi râs cu lacrimi, fie că v-am făcut ziua frumoasă sau că aţi plâns, fie că v-am pus pe gânduri sau că v-am inspirat. Şi uite că până la urmă v-am ascultat şi am adunat aici întâmplări, gânduri şi emoţii din ultimii 20 de ani.

E ca un jurnal, dar fără o cronologie exactă. E ca atunci când pur şi simplu stăm la poveşti, aşa, între prieteni. E o altă lume, dincolo de scenă sau mass media. E un ‘backstage’ unic, dar cât se poate de real. E o călătorie personală în care vă invit cu drag şi sunt fericit că veniţi cu mine. Let`s go!”, a declarat Flavius Buzilă.