SolidarLocal, festival caritabil online

Aproape 40 de concerte susţinute de artişti şi trupe din România vor fi difuzate vineri, online, în cadrul festivalului caritabil SolidarLocal.

Realizat sub deviza “Cel mai mare festival de muzică din sufrageria ta”, evenimentul se dorește a fi o invitaţie la solidaritate şi la sprijin pentru cadrele medicale din prima linie de luptă cu noul coronavirus.

Biletele pot fi achiziţionate online, iar cumpărarea lor va genera un cod ce poate fi folosit, vineri, pe pagina de internet dedicată.

Bogdan Doltu, organizatorul al festivalului, a mărturisit că ideea i-a venit “vorbind la telefon şi din dorinţa de a face bine într-o perioadă în care este nevoie şi de cel mai mic ajutor”.

“Am tot povestit cu prietenii despre idee, ea a început să prindă contur şi să înceapă să se alăture din ce în ce mai mulţi oameni dornici să-şi pună la bătaie serviciile şi capabilităţile pentru o cauză bună. Asociaţia Dăruieşte Viaţă a răspuns pozitiv iniţiativei noastre şi s-a alăturat proiectului. Am reuşit să punem în acelaşi line-up peste 40 de artişti şi trupe, din aproape toate genurile muzicale”, a declarat acesta pentru Agerpres.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS