Şoferul cu Touaregul care a scos un Logan de pe şosea, anul trecut, a fost reţinut (VIDEO)

Şoferul este acuzat de tentativă de omor.

În premieră, procurorii au decis să trimită în instanţă un şofer agresiv în trafic, bazându-se pe filmarea cu o cameră de bord făcută dintr-o maşină care era chiar în spatele agresorului.

Imaginile respective au fost postate atunci pe trafictube.ro, comunitatea posersorilor de camere de bord din România, şi s-au viralizat instantaneu.

În filmarea făcută în Bucureşti, chiar după fântâna Mioriţa, se vede cum un Logan trece uşor de pe banda a treia pe a doua, cu semnal, ca să facă loc unui Touareg care-l presa din spate. Imediat după, tipul cu Touaregul accelerează şi, când e în dreptul Loganului, dă semnal dreapta şi intră în el.

Loganul derapează, loveşte o altă maşină, iese de pe carosabil în decor, în dreapta, evită la mustaţă o trecătoare care şi-a văzut moartea cu ochii şi se opreşte la două palme de piciorul podului Băneasa. În Logan era un tânăr cu părinţii lui.

Procurorii Parchetului Bucuresti au urmarit imaginile incidentului si au decis sa ceara arestarea preventivă a suspectului Şerban Sănducu. Este primul caz de agresivitate în trafic ajuns în instanţă.

Procurorii susţin ca Şerban Sănducu, tipul din Touareg, „a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de un alt participant la trafic. Atunci când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc şi a virat violent în direcţia autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenţionat.”

Acesta insistă că nu a făcut cu intenţie dreapta peste Logan, ci doar că a schimbat banda fără să se asigure, deci trebuie doar amendat contravenţional.

 

 

Astăzi, Şerban Sănducu va ajunge în faţa judecătorilor, care vor stabili dacă îl arestează preventiv pentru tentativă de omor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS