Confidenţialitate

Șoferul care a accidentat o femeie însărcinată în București, prins pe Aeroportul Cluj-Napoca. Victima a pierdut sarcina | AUDIO

Șoferul care joi seară a accidentat grav o femeie în București, iar apoi a fugit, a fost prins pe aeroportul din Cluj-Napoca vineri dimineață. Încerca să plece din țară.

Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan, situat în Sectorul 3 al Capitalei.

Femeia accidentă era însărcinată și a fost transportată de urgență la spital. Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al brigăzii rutiere la Europa FM:

„În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din informațiile pe care le-am primit de la unitatea spitalicească, din nefericire, ne-au comunicat că femeia a pierdut sarcina.”

Vinovatul, un cetățean străin, a fost depistat pe aeroportul din Cluj-Napoca la mai bine de 12 ore de la producerea accidentului:

„Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți bărbatul a fost depistat în punctul de trecere a frontierei din Aeroportul din Muncipiul Cluj-Napoca încercând să părăsească țara. Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere în vederea dispunerii măsurilor legale.”

Poliția continuă cercetările în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: Personalul Spitalului Județean Suceava, reinstruit să nu ia mită, după cazul șefei de la Oncologie, cercetată pentru șpagă