Confidenţialitate

Smokie concertează de Moş Nicolae în Piața Sfatului din Brașov

Smokie, catalogată de mai multe publicații de specialitate drept cea mai bună trupă live din Europa, concertează miercuri seara în Brașov, ca un dar de Moș Nicolae pentru locuitorii orașului dar și pentru turiștii veniți să asiste la aprinderea luminilor de sărbători.

Piesa ”Living Next Door To Alice” a înregistrat vânzări de peste zece milioane de exemplare la nivel mondial. Trupa a avut 13 piese în Top 20 în anii ’70 și a vândut, până în prezent, peste 30 de milioane de discuri, albume și single-uri la nivel mondial.

Trupa Smokie a venit pentru prima oară în România în 1983, într-un concert memorabil la Sala Polivalentă din București. De atunci, britanicii au mai susținut multe concerte la București sau în alte orașe, având de fiecare dată o primire impresionantă din partea românilor.

Iluminatul festiv din centrul Brașovului începe, conform tradiției, de Moș Nicolae, la ora 17.00. După aprinderea iluminatului de sărbători, pe scena din Piața Sfatului din Brașov vor urca cei de la Proconsul și Smokie. Intrarea la concert este liberă.