Confidenţialitate

Smiley va deveni tată | VIDEO

Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (38 de ani) au confirmat că vor fi părinţi. Cei doi au făcut anunțul pe YouTube, într-o înregistrare video devenită rapid virală și preluată de posturile de televiziune.

În ciuda rezervelor medicilor privind o posibilă sarcină, Gina Pistol a aflat că va fi mamă, ia cuplul povestește că a amânat momentul anunțării publice a acestui lucru până când au fost siguri că vor putea deveni părinți.

”Am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care am fost sigur că totul este în regulă. După cum ştim cu toţii, primul trimestru este cel mai greu şi pot apărea probleme, cumva noi am păstrat secretul între noi doi, nu au ştiut nici prietenii, nici familia, nu ştiu cum a reuşit să apară în presă. A fost o surpriză neplăcută pentru noi, pentru că noi ne doream foarte tare să le dăm vestea apropiaţilor noştri după ce eram siguri că totul va fi bine“, a povestit Smiley, în înregistrarea video.

Anunțul făcut pe Facebook a primit peste 140.000 de reacții în primele 24 de ore, iar înregistrarea video de pe YouTube a depășit 1.000.000 de vizualizări.