Smiley te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă 2016 – VIDEO

Smiley

Cel mai mare concert live de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă, se apropie! Pe 29, 30 şi 31 iulie, plaja dintre Venus şi Saturn va răsună de muzica adusă de zeci de artişti.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Smiley va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă vineri, 29 iulie.

Până la întâlnirea cu fanii la malul mării, Smiley lansează  invitaţia video pe europafm.ro:

Vineri, alături de Smiley vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Lidia Buble, Fly Project, Loredana, Voltaj, Adrian Sînă, dar şi mai mulţi artişti într-o spectaculoasă producţie DeMoga Show.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

După cinci albume premiate cu Discul de Aur lansate împreună cu trupa Simplu, Smiley a decis să se îndrepte către o carieră solo, potrivit biografiei publicate pe site-ul hahahaproduction.com.

“În lipsa mea” a apărut în anul 2008, urmând să fie premiat cu Discul de Aur şi apreciat ca Cel mai bun album, în cadrul Romanian Music Awards (RMA). În anul 2010, Smiley a lansat cel de-al doilea album solo, “Plec pe Marte”, care a fost desemnat Cel mai bun album pop-dance.

În 2012 Smiley a lansat “Cai verzi pe pereţi”, împreună cu prietenii şi colaboratorii săi – Alex Velea şi Don Baxter.

În anul 2013, Smiley a decis că e timpul pentru un nou album, “Acasă”, iar la începutul lui 2015, Smiley a lansat single-ul “Oarecare”.

În luna decembrie 2015, Smiley a colaborat cu DOC pentru piesa “Pierdut buletin”, primul single extras de pe noul album al rapper-ului: “DOC & Motzu în HD”.

Totodată, Smiley este inclus în două dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune din România, respectiv “Romanii au Talent” şi “Vocea României”, apărând de-a lungul vremii într-un serial (“Un pas înainte”) şi mai multe lungmetraje – “Un film Simplu”, “Naşa” sau “#Selfie”.