Smiley, mesaj emoţionant de la mama sa La Radio. Cum era Smiley în copilărie şi cum ar trebui să fie nora perfectă – VIDEO

Smiley a avut parte de o surpriză emoţionantă din partea mamei lui în emisiunea La Radio cu Andreea Esca de sâmbătă, 9 mai. Andreea Esca a stat de vorbă cu mama artistului despre pasiunea lui pentru dans şi muzică, dar şi despre prima fată de care s-a îndrăgostit, transmiţându-i şi un mesaj fiului său la final.

Întrebat de Andreea Esca dacă e mămos, Smiley a răspuns: “Sunt ataşat de ai mei, îi iubesc foarte tare şi îi respect foarte tare. Nu sunt dependent de ei.”

Pentru că trebuia să verifice şi cu mama lui, Andreea Esca a difuzat La Radio ce a aflat de la aceasta despre copilul Smiley: “(Smiley) Era un copil foarte jucăuş, zburdalnic şi vesel. Făcea năzbâtii. Căuta tot timpul ceva, ceva nou să inventeze. N-avea stare deloc”. Tot de la mama lui Smiley am aflat şi prima năzbâtie pe care a făcut-o: “Avea 3 anişori, s-a urcat pe o bibliotecă şi în momentul în care a vrut să se dea jos de acolo s-a lovit la colţul ochiului şi am plecat cu el de urgenţă la spital. Nu-i afectase ochiul şi a trecut.”

Mare fan Michael Jackson, Smiley dansa în oglindă când era mic, împreună cu tatăl său. Îi plăcea şi să cânte, iar când era în clasa a patra cânta întruna All That She Wants de la Ace of Base înaintea unui concurs, la care s-a calificat pe locul 2.

Cum este nora ideală pentru mama lui Smiley

Pe Smiley “l-au plăcut fetele de mic. Când era la cămin s-a îndrăgostit de o fată. Şi venea acasă şi îi cânta”, am aflat în emisiunea La Radio tot de la mama artistului. Pe Smiley mama sa îl descrie drept o persoană retrasă. Întrebată de Andreea Esca dacă el cucereşte fetele sau se lasă cucerit, mama lui Smiley a răspuns: “Cred că e cam cucerit el de fete, din ce mi-am dat eu seama până la vârsta asta. E… foarte echilibrat, nu e un tip expansiv. Pentru mine nora ideală este să-l iubească pe el. Şi noi, ca părinţi, credem că ne dăm seama dacă o persoană îl iubeşte cu adevărat.”

În continuare mama lui Smiley s-a descris foarte mândră de fiul său: “Deşi e un păcat, dar probabil sentimentul ăsta pe care îl am cred că se numeşte mândrie, dar e numai în interiorul meu.” La final, Smiley a primit şi un mesaj emoţionant de la mama sa: “Faptul că îl iubesc i-o spun aproape săptămânal, dacă nu şi zilnic. Mesajul cel mai important este să fie totdeauna el şi să nu fie influenţat de nimeni, să trăiască prin el şi cum vrea el să trăiască viaţa, aşa să şi-o facă. El este original şi un om cu suflet mare.”

Vezi emisiunea integrală La Radio cu Andreea Esca şi Smiley – VIDEO