Smiley, la Europa FM Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Smiley este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din România. Pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a debutat ca membru al grupului Simplu.

Vineri, 9 august, la Europa FM Live pe Plajă 2019 urcă pe scenă Voltaj, Ioana Ignat, Alina Eremia, The Motans, Irina Rimes, Delia, Lidia Buble, Edward Sanda, Smiley, Sore, Feli, Jean Gavril, Jo, Juno, Seredinschi, Cabron, Dorian, 7 Klase, Dominique şi Emilian.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor circula vineri și sâmbătă din Eforie Sud către zona în care are loc festivalul din oră în oră, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Pe 9 august, autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans au circulat GRATUIT pe ruta Eforie Sud – Europa FM Live pe Plajă, din oră în oră, în intervalul orar 15:00 – 19:00 și vor oferi retur gratuit Europa FM Live pe Plajă – Eforie Sud în intervalul orar 24:00 – 02.00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit, în premieră, pe canalul de YouTube Europa FM, dar şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Smiley aduce cea mai bună muzică live de la malul mării, Europa FM Live pe Plajă 2019!

Smiley aduce cea mai bună muzică live de la malul mării, Europa FM Live pe Plajă 2019!Concertul integral poate fi urmărit pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Vineri, 9 august 2019