„Smiley feat. Dorian – Aprinde scânteia” este „Hitul de mâine” la Europa FM

Ascultătorii Europa FM au avut și în această săptămână la dispoziție 48 de ore pe pagina noastră de facebook pentru a decide care va fi Hitul de mâine.

S-au confruntat pentru acest titlul Smiley alături de Dorian cu The Motans (Aprinde scânteia versus Înainte să ne fi născut).

Lupta pentru voturile fanilor a fost inițial una strănsă cu multe răsturnari de situație. Sondajul nostru a atras peste 600 de comentarii, mai mult de 100 de distribuiri și aproape 6000 de voturi în total.

S-au impus în această săptămână Smiley și Dorian cu Aprinde Scânteia”. Aceasta este piesa pe care o vom asculta toată săptămâna în programele Europa FM.

„Aprinde scânteia” este o declarație pentru ieșirea din tipare, un îndemn pentru generațiile de tineri să lupte pentru idealurile lor, pentru păstrarea libertății de a fi și de a alege.

Piesa a fost compusă și înregistrată în doar trei zile, iar artistul a hotărât să o și lanseze, fără să stea pe gânduri: „Cred că este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare ușurință pentru că simțeam de mult timp să spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube și imediat au urmat reacții de la oameni care s-au regăsit în versuri. Fără niciun efort sau artificiu de promovare piesa a ajuns la cine trebuia să ajungă. Eu cred în puterea muzicii și știu că această piesă va merge mai departe”, spune Smiley.