Smiley: „Cred că este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare uşurinţă” – VIDEO

La o săptămână după lansarea single-ului „Aprinde scânteia”, Smiley le răspunde celor care au reacţionat la piesa sa.

“Cu toţii avem nevoie de încurajări, în condiţiile în care totul în jurul nostru pare construit după reguli pe care nu le înţelegem. Noi credem că nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la această piesă şi am făcut-o pentru noi înşine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca să facem ceea ce ne place.

Trăim nişte ani în care totul se schimbă, tehnologia ne-a acaparat vieţile, nu ştim exact care e drumul pe care să o luam, în jurul nostru se întâmplă lucruri a căror valoare nu o înţelegem exact”, povesteşte Smiley.

Smiley a lansat piesa în colaborare cu Dorian, despre care spune că este un “scriitor foarte talentat, alături de care am scris multe piese”.

„Aprinde scânteia” a fost gata în trei zile, iar artistul a hotărât să o lanseze, fără să stea pe gânduri: “Cred că este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare uşurinţă pentru că simţeam de mult timp să spun aceste lucruri.

I-am dat drumul pe YouTube şi imediat au urmat reacţii de la oameni care s-au regăsit în versuri. Fără niciun efort sau artificiu de promovare, piesa a ajuns la cine trebuia să ajungă. Eu cred în puterea muzicii şi ştiu că această piesă va merge mai departe”, completează Smiley.