Smiley a lansat albumul „Confesiune” – GALERIE FOTO

„O zi cu totul şi cu totul magică”. Aşa îşi începe Smiley confesiunea când vorbeşte despre ziua lansării noului album, „Confesiune”, pe 18 decembrie.

Smiley a fost sărbătorit o zi întreagă cu un serial de momente magice dedicate pieselor de pe album, pregătite de echipa HaHaHa Production, şi cu o super petrecere surpriză.

Am trăit toate emoţiile posibile, cu plânsete, cu bucurie, cu melancolie, cu râsete, cu surprindere, cu dans, cu de toate. Nu am bănuit absolut nimic”, mărturiseşte artistul.

Ziua lui #Smiley10 a început la 10 dimineaţa când a fost vizitat acasă de Moş Crăciun, într-o sanie trasă de ren: “Când l-am văzut pe Moş Crăciun, mi-am dat seama că se poate întâmpla absolut orice, mai ales că era însoţit de ren, unul adevărat”, povesteşte fericit Smiley.

După bucuria trăită cu emoţia unui copil, Smiley este preluat de o parte din echipa HaHaHa Production pentru prima destinaţie din periplul surprizelor ce îi fuseseră pregătite: la mall. Acolo, Smiley a “nimerit” în mijlocul unei altercaţii publice între doi iubiţi, pe versurile piesei “Ce mă fac cu tine de azi”.

După criza de cuplu, Smiley primeşte un bilet în care scria că trebuie să meargă să cumpere două croissante şi două cafele. Ajuns la patiserie, începe piesa “Vals” şi, odată cu ea, un flashmob pe melodia lui, iar Smiley este invitat chiar de casieră să danseze.

După ce au valsat în mall, unul dintre copii îi înmânează un alt bilet, prin care Smiley este rugat să meargă în parcarea mall-ului. Acolo întâlneşte mai multe femei care trec pe lângă el ţinând în mână versurile piesei “Pierdut printre femei”. Smiley primeşte un alt plic cu instrucţiuni în care i se spune că trebuie să meargă la un restaurant pentru următoarea surpriză: mâncare gătita chiar de bunica lui! Şi aceasta nu a fost singura surpriză: inclusiv parinţii şi fratele lui, Filip, îl aşteptau la restaurant.

La ieşirea din restaurant, pe peluza, o parte din echipa HaHaHa Production îl aşteapta cântând “Să-mi fie vară”, îmbrăcaţi exact ca la o petrecere de vară la piscină.

Următoarea oprire: studiourile Kentauros, pentru o probă de sunet. La intrarea în studiouri, un grup de copii fericiţi îl aşteaptă cântând “Domnu’ Smiley”.

Seara, artistul a fost chemat într-un club din Bucureşti, fără să bănuiască ce i se pregăteşte, iar acolo invitaţii l-au aşteptat nerăbdători întrebând “De unde vii la ora asta?”.

Emoţionat până la lacrimi, Smiley a avut parte, în premieră, de o nouă surpriză: a asistat la un concert cu piesele lui cântate de artiştii HaHaHa Production şi nu numai. Feli a interpretat cu multă emoţie piesa “Flori de plastic”, apoi în duet cu Guess Who a cântat “Ce mă fac cu tine de azi?”, Sore a cântat “Insomnii”, Ana Munteanu, câştigătoarea acestui sezon de Vocea României, împreună cu Liviu Teodorescu au cântat “De unde vii la ora asta?”, Sere a ales “O altă ea”, Amir, semifinalist în echipa Smiley la Vocea României, a dat tonul la “Vals”, Jo a ales piesa “Îndrăgostit (deşi n-am vrut)”, iar “Să-mi fie vară” a fost intonat de toţi artiştii HaHaHa Production.

Andreea Esca şi Alexander Eram, Pavel Bartoş, JO, Andreea Bănică, Nicole Cherry, CRBL şi soţia, Paul Damixie, Juno,  regizorii Iura Luncaşu, Iulian Moga şi Ionuţ Trandafir, sunt doar câţiva dintre invitaţii care au fost părtaşi la petrecerea  #Smiley10.

„E un album complex, care cuprinde foarte multe trăiri, foarte multe stări. Cred că e cel mai bun album pe care l-am făcut până acum. A fost un an foarte greu, un adevărat maraton, cu lansări lunare, dar extrem de frumos, în acelaşi timp. Pentru cei care nu au ascultat „Confesiune”, vă spun că merită, e un album care se ascultă de la cap la coadă”, descrie Smiley albumul proaspăt lansat.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic“, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?“, care a făcut performanţa de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi peste 50 de milioane până în prezent.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS