Site-ul wetransfer.com, nefuncțional în România

Unul dintre cele mai populare site-uri pentru transmiterea unor fișiere mari, fără a fi necesar un cont, este nefuncțional luni. Cei care încearcă să transmită fișiere noi sau să descarce unele deja transmise prin intermediul wetransfer.com primesc un mesaj de eroare.

Problemele au apărut în jurul orei 17.30, ora României.

”Am identificat problemele și lucrăm pentru a găsi o rezolvare”, transmit reprezentanții companiei care administrează platforma.

Problemele de anvergură pentru site-ul care permite transferul fișierelor sunt rare și în ultimele luni nu a mai fost o perioadă atât de îndelungată în care să nu fie posibilă nici urcarea, dar nici descărcarea de pe wetransfer.com. Ultima situația similară a fost în luna august a acestui an, când utilizatorii din mai multe țări nu au putut folosi platforma timp de o oră și 45 de minute.

Alternative gratuite pentru transmiterea  fișierelor online, fără înregistrare

Pentru a transmite online fișiere mari există numeroase variante cu plată, dar și multe siteuri care oferă spațiu suficient în variantele gratuite. Mai jos găsiți o listă cu cele mai populare și stabile servicii online pentru transferul fișierelor mari prin e-mail sau link direct, care nu necesită crearea unui cont.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS