Confidenţialitate

Site-ul ANAF, nefuncțional până duminică

Site-ul ANAF nu este disponibil din această dimineață, fiind făcute lucrări până duminică la ora 9, care implică oprirea accesului la anaf.ro.

”În intervalul de sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 09:00 până duminică, 22 noiembrie ora 09:00, portalul ANAF va fi indisponibil, din cauza unor operaţiuni de mentenanţă. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create şi vă mulţumim pentru înţelegere” – este anunțul care-i întâmpină azi pe vizitatorii anaf.ro.

“MFP și ANAF optimizează permanent aplicațiile informatice pentru îmbunătățirea administrării fiscale a contribuabililor, atât din perspectiva procedurilor interne pentru eficientizarea proceselor, cât și din perspectiva utilizării serviciilor electronice de către contribuabili.

Astfel, creăm posibilitatea de digitalizare pe scară mai largă a formularisticii primite și transmise de către ANAF, iar, pe de altă parte, dezvoltăm interconectarea cu alte instituții pentru asigurarea comunicării electronice a datelor la nivel inter-instituțional și pentru a reduce prezența contribuabililor la ghișeu”, menționează Ministerul de Finanțe într-un comunicat.