Confidenţialitate

“Singuri acasă 2”, în fruntea box-office-ului nord-american | VIDEO

“Singuri acasă 2″(“The Secret Life of Pets 2”), noul film animat de la Universal, a debutat pe prima poziţie în box-office-ul din America de Nord, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, relatează Agerpres.

Continuarea aventurilor din 2016 a obţinut în weekend-ul de lansare 47,1 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada.

În regia lui Chris Renaud și Jonathan del Val, animaţia – cu o distribuţie în care îi regăsim pe Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford şi Eric Stonestreet – reia povestea căţelului Max şi a prietenilor săi, animale de companie, care trăiesc vieţi secrete după ce stăpânii lor îi lasă singuri acasă, zi de zi, pentru a merge la serviciu sau la studii.

 

Pe locul al doilea se află noul film dedicat mutanţilor Marvel – “X-Men: Dark Phoenix”, cu o prestaţie mai degrabă dezamăgitoare. Produs de Fox şi vizat deja de critici negative, acest film a obţinut încasări de doar 33 de milioane de dolari, o cifră foarte modestă pentru primul său weekend de prezenţă în cinematografe.

“Dark Phoenix” ne propune încă o incursiune în universul cu supereroi X-Men. În film, personajul Jean Grey, interpretat de Sophie Turner (Sansa din “Game of Thrones”), începe să-şi cunoască puterile excepţionale, însă aceste puteri vin cu un preţ greu – Jean Grey este coruptă şi trece de partea întunericului, devenind “Dark Phoenix”.

Pentru acest film, regizorul Simon Kinberg propune o distribuţie din care mai fac parte, printre alţii, vedete ca James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence şi Nicholas Hoult.

Podiumul este completat de producţia Disney “Aladdin”, cu venituri de 24,5 milioane de dolari pentru a treia săptămână de prezenţă pe marile ecrane, şi un total de 232,4 milioane de dolari.