Simona, tu este campiona noastra’ – reactii si mesaje de incurajare

Chiar dacă nu a caștigat, Simona este apreciată in continuare

Prima care i-a recunoscut munca a fost chiar contracandidata sa: Maria Şarapova a felicitat-o pe Halep: Felicitări Simonei, a jucat incredibil.. Felicitări ţie şi echipei sale, a spus rusoaica. Ea a recunoscut ca fost cea mai grea finală din viața sa.

# Reactii au venit și de la fosta campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci în care scrie că România este mândră de performanţa realizat de Simona Halep.

# Premierul Victor Ponta spune că rezultatul finalei nu mai contează şi că jucătoarea română a fost cea mai bună. El a asistat din tribună la finala Roland Garros.# Reactii au fost si pe plan internațional:

# Fostul tenismen Boris Becker, de şase ori câştigător de Grand Slam a spus că Simona i-a făcut pe mulţi să iubească tenisul feminin.

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj – ‘Scorpionii Negri’ i-au transmis Simonei Halep mesajul: ‘Mulţumim, tu eşti campioana noastră’.

Simona a fost incurajată de români de pretutindeni. Sute de români au urmărit finala de la Roland Garros pe un ecran instalat în faţa Turnului Eiffel din Paris.