Simona Halep: “Sunt pregătită şi emoţional şi fizic să joc meciurile de Fed Cup”

Simona Halep anunță că este sută la sută aptă pentru întîlnirea de Fed Cup cu Marea Britanie, care se va disputa în weekend la Club Idu din Mamaia.

După antrenamentele efectuate alături de restul echipei pe Litoral, românca aflată pe locul 4 WTA spune că durerile de la genunchi care i-au pus probleme în ultima perioadă au dispărut complet.

Halep speră să își revanșa în fața celei mai bune jucătoare a britanicelor, Johanna Konta, care a eliminat-o luna trecută în sferturi la Miami. Simona a vorbit și despre anunțul care a confirmat că Serena Williams este însărcinată și s-a declarat convinsă că americanca de 35 de ani nu și-a spus încă ultimul cuvînt în tenis – va reveni anul viitor în circuit și sigur va mai cîștiga turnee, crede Halep.

Meciurile în care România întîlnește Marea Britanie pentru menținerea în Grupa Mondială II a Cupei Federațiilor sunt programate sîmbătă și duminică. Căpitanul nejucător Ilie Năstase are la dispoziție cele mai bune jucătoare – din echipă mai fac parte Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS