Confidenţialitate

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Cincinnati

Romanca a învins-o în premieră pe Kristina Mladenovici.
Ea s-a impus după aproape 3 ore de joc, scor 7-5, 5-7, 6-4 în fața franțuzoaicei care câștigase precedentele două întâlniri. Simona s-a prezentat bine la doar 3 zile după finala de la Toronto, abandonată din cauza unor probleme medicale. În schimb Mladenovici s-a accidentat în primul set dar constănțeanca nu a reușit să închidă mai repede meciul și a ratat două ocazii în setul al doilea, când a condus cu 5-3 și 5-4 pentru a ceda în cele din urmă cu 5-7.
S-a terminat totuși cu bine și Halep va juca în continuare cu Andreea Petkovici din Germania, numărul 17 WTA, care a trecut tot în 3 seturi de Camila Giorgi. Amintim, dacă va ajunge în finală , Simona Halep va trece pe locul al 2-lea în clasamentul mondial după ce Maria Sharapova s-a retras din competiție din cauza unei accidentări.
Să mai spunem că Irina Camelia Begu a fost învinsă fără drept de apel în turul al doilea de Ana Karolina Schmiedlova. Slovaca venită din calificări, care a eliminat-o în ruda inaugurala de Agnieszka Radwanszka s-a impus cu 6-1, 6-3.