Simona Halep pierde primul set cu Kaia Kanepi

Simona Halep și Kaia Kanepi dispută la această oră un meci strâns la Australian Open. Simona Halep a trimis manșa în tie-break după un punct spectaculos, încheiat cu un backhand super în lung de linie.

Primul set a fost adjudecat după o luptă strânsă de Kaia Kanepi, care câștigă categoric tie-break-ul.

Estona Kaia Kanepi este cea care a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur de la US Open 2018, precedentul turneu de Mare Șlem, scor 6-2, 6-4. Cele două s-au mai întâlnit și la Doha 2014, când Simona Halep s-a impus în trei seturi, 6-4, 3-6, 7-6 (5).

Simona Halep a jucat finala Australian Open 2018, când a fost învinsă de Caroline Wozniacki (3 WTA), scor 6-7, 6-3, 4-6.

“E o mare diferenţă faţă de anul trecut. Pot să spun că mi-am atins marele obiectiv. Am câştigat o finală de Grand Slam şi pot să mă consider un număr unu mondial legitim. V-am spus acum un an că nu mă simt complet confortabil pe prima poziţie fără un turneu de Mare Şlem în palmares.

Sunt fericită acum, totul a decurs cum am vrut şi sunt mult mai relaxată. Încerc doar să îmi îmbunătăţesc jocul pentru a fi la un nivel cât mai înalt în viitor”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de dinaintea debutului de la Australian Open.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS