Simona Halep, învinsă de Maria Şarapova la Turneul Campioanelor

Românca rămîne fără victorie în fața rusoaicei, care s-a impus cu un dublu 6-4 și conduce acum 6-0 la intilnirile directe împotriva Simonei.

Cel mai așteptat meci de la Turneul Campioanelor s-a dovedit a fi și cel mai spectaculos înregistrat pînă acum la actuala ediție.

Şarapova a început agresiv și s-a desprins la 2-0 după ce a cîștigat pe serviciul Simonei, care a replicat însă cu un rebreak și a reușit să egaleze. Cele două jucătoare au mers apoi cap la cap însă Şarapova a controlat finalul setului, 6-4 după încă un break al rusoaicei.

Ȋn actul secund Halep a fost aproape de o revenire senzațională, după ce a fost condusă cu 3-0 și 5-1. Ea a cîștigat trei game-uri la rînd însă a cedat în cele din urmă 4-6, după ce rusoaica a încheiat și setul al doilea cu un break.

Ȋnvingătoare și cu Agnieszka Radwanska, Maria Sarapova a acumulat două victorii în Grupa Roșie și este calificată în semifinale. Simona va trebui să lupte pentru accederea în penultimul act în ultima etapă, joi, împotriva jucătoarei poloneze, care astăzi a pierdut 6-7, 4-6 contra italiencei Flavia Pennetta.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS