Simona Halep este în turul al 3-lea la Open-ul Australiei | AUDIO

Românca de pe locul al 3-lea mondial a învins-o ușor, în două seturi, pe Harriet Dart din Marea Britanie.

Simona a depășit-o cu 6-2, 6-4, într-o oră și 18 minute de joc, pe adversara mai slab cotată – numărul 173 în ierarhia profesionistă.

Ea a început “în forță” și și-a adjudecat primul set fără prea mare efort, iar pe al 2-lea l-a abordat la fel, distanțându-se la 4-0 la game-uri.

Britanica a prins însă curaj spre final, când a profitat de lipsa ei de concentrare, dar până la urma valoarea superioară a româncei și-a spus cuvântul.
Scriitorul, gazetarul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu e de părere că Halep a dominat confruntarea fară să joace prea bine:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Cristian Tudor Popescu nu a apreciat nici izbucnirile nervoase dinspre finalul meciului, în perspectiva partidelor următoare:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Halep va juca în manșa a 3-a cu învingătoarea dintre americanca Danielle Collins și Yulia Putinteva din Kazahstan, meci care se dispută la această oră.

Amintim, tot astăzi, Irina Begu și Irina Maria Bara au fost eliminate și de la dublu, iar singura româncă rămasă la Melbourne – în afara Simonei Halep, este Raluca Olaru, tot în proba de dublu.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS