Confidenţialitate

Sicilia: Zborurile s-au reluat pe aeroportul din Catania după 3 săptămâni | AUDIO

Zborurile s-au reluat în mod obișnuit pe aeroportul din Catania, Sicilia – anunță autoritățile italiene. Terminalul A s-a redeschis, după 3 săptămâni de anulări și reprogramări, spre ușurarea turiștilor care aveau planificate curse către Sicilia pentru concediile de vară. Companiile de transport aerian revin la un program obișnuit, susțin oficialii italieni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Ne-am gândit ca nu cumva să ajungem pe cine știe ce aeroport, dar am aterizat în Catania și fără întârzieri”, au declarat, zâmbitori, pasagerii în prima zi de normalitate pe aeroportul Fontana-Rossa după dezastrul din noaptea dintre 16 și 17 iulie.

În urma incendiului care a cuprins terminalul A, a fost dată peste cap activitatea principalului aeroport sicilian. Mulți turiști au spus că s-au confruntat cu anulări ale zborurilor și reprogramări în ultimele trei săptămâni.

Acum, compania care administrează aeroportul transmite: „Suntem pe deplin operaționali și continuăm să ne cerem scuze pasagerilor”.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: AEK Atena și Dinamo Zagreb nu se mai joacă marți seara după ce un suporter grec a fost înjunghiat mortal de un rival croat | AUDIO