SIBIU: Spectacole de teatru, pe malul râului Cibin

Pentru prima dată, spectatorii sunt aşteptaţi miercuri şi joi să vadă două spectacole într-un loc mai puţin obişnuit, sub un pod, pe malul râului Cibin, în cadrul unui proiect care îşi propune să adune sibienii la teatru chiar în cartierele în care locuiesc, potrivit organizatorilor.

Actorii tineri de la compania Bis Teatru vor juca miercuri, de la ora 19.00, spectacolul „Oraşul meu”, chiar pe malul Cibinului, sub podul Neculce. Acest spectacol este regizat de Bogdan Sărătean, cel care a înfiinţat Teatrul de Cartier, cu ajutorul companiei Bis.

Prin intermediul câtorva monologuri, actorii vor vorbi cu nostalgie şi umor despre propria copilărie, petrecută în cartierele Sibiului, despre locuri şi oameni, trezind spectatorilor amintiri dragi şi invitându-i să se regăsească în poveştile prezentate.

Publicul este aşteptat şi joi, de la ora 19.00, sub podul Neculce, unde se va juca un spectacol muzical, marca Lipicioşii, numit „Planeta roz bombon”, având ca temă iubirea.

Înainte de spectacol, de la ora 18.00, mai mulţi copii de la cercurile de chitară vor susţine una din serenadele oraşului.

Accesul la aceste spectacole se face gratuit, însă spectatorii sunt încurajaţi să facă donaţii pentru a-i sprijini pe actori.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS