SIBIU: Peste 50 de artişti tatuatori din lume, la cea de-a noua convenţie din oraş

Peste 50 de artişti tatuatori din întreaga lume vor participa la Sibiu la cea de-a noua ediţie a convenţiei speciale, evenimentul urmând să aibă loc, între 26 şi 28 mai, la Casa Armatei din Sibiu.

Potrivit unui comunicat de preesă transmis, marţi, de către organizatori, anul acesta Transilvania Tattoo Expo, convenţie aflată la a noua ediţie, va avea loc în perioada 26-28 mai la Casa Armatei din Sibiu.

„Scopul evenimentului este de a promova Sibiu ca fiind un oraş moden şi tolerant cu noile forme de exprimare artistică, dar şi informarea şi educarea publicului privind arta corporală. Transilvania Tattoo Expo oferă vizitatorilor ocazia de a vedea cum se execută un tatuaj, posibilitatea de a interacţiona cu artiştii tatuatori, precum şi cu pasionaţii acestei forme de artă, însă şi posibilitatea de a se tatua la unul dintre artiştii prezenţi în cadrul conveţiei”, se arata in comunicat.

Potrivit documentului, peste 50 de artisti tatuatori din Statele Unite ale Americii, Spania, Mexic, Danemarca, şi alte ţări vor participa anul acesta în cadrul convenţiei, iar printre marii artişti participanţi se numără Robert Hernandez, Iker ”Don Fat” Ruiz, Liorcifer, Benjamin Moss, Maximo Lutz, Victor Policheri şi mulţi alţii.

„Totuşi, una din vedele acestei ediţii este chiar invitatul nostru special, şi anume Yall Quiñones, portoricanul cunoscut şi sub numele de Yallzee, care este un colecţionar de tatuaje cunoscut în întreaga lume”, spune Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo, citat în comunicatul de presă.

În paralel, va avea loc o expoziţie de motociclete customizate şi de epocă, dar şi expoziţii de pictură grafică şi seminarii de tatuaje.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS