Confidenţialitate

Sibiu: O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un magazin, apoi le punea pe raft. Poliția a deschis o anchetă | VIDEO

Anchetă la Sibiu, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini cu o tânără care s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket iar apoi punea cutia la loc la vânzare. 

În filmulețul postat pe Tik Tok, sibianca, aflată într-un raion al unui supermarket, scoate dintr-o cutie un prezervativ, îl înțeapă cu un ac de siguranță, îl bagă la loc și duce cutia de prezervative înapoi pe raft.

Polițiștii sibieni s-au autosesizat după publicarea imaginilor și au demarat o anchetă. Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu:

„S-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză pentru aplicarea măsurilor legale în consecință. Până în prezent, la nivelul IPJ Sibiu nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale.”

Reprezentanții lanțului de supermarketuri spun că imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară a ambalajelor înainte de vânzarea acestor produse.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Cristina Bălău

Sursa foto: Captură Tik-Tok

Citește și: Percheziții la profanatori de morminte din două județe, bănuiți că ar fi furat bijuterii și bani din mai multe cavouri | AUDIO