Sibiu: „Jubileul” – o nouă reprezentație la Studioul CAVAS

La cererea publicului, spectacolul ‘Jubileul’ va mai avea o reprezentaţie pe 15 decembrie la Studioul CAVAS din Sibiu.

‘JUBILEUL’, după A.P. Cehov, este cea mai nouă producție a Departamentului de Artă Teatrală al Universităţii ‘Lucian Blaga’ Sibiu, în regia Veronicăi Pătru.

La avanpremiera din 9 decembrie, sala a fost neîncăpătoare pentru toţi cei care au dorit să asiste la prima vizionare cu public.

Din acest motiv, o nouă reprezentație a fost programată luni, 15 decembrie, la ora 20:00, la Studioul CAVAS din Sibiu.

‘Jubileul’ este o înlănțuire de situații comice ce se produc într-o instituţie bancară, în momentul aniversării a 15 ani de la înființare. Personajele care intră în scenă vin să pună diverse probleme directorului băncii, care trece prin situații limită pe care reușește mai mult sau mai puțin să le rezolve. Amanta, angajatele băncii, soția, ‘creierul băncii’, femeia care vine să-i ceară bani pentru că bărbatul i-a fost dat afară din serviciu, vin să distrugă cea mai frumoasă zi din viața personajului – ziua în care ‘comisia’ va acorda un titlu important băncii și directorului.

_________________________________________________________

‘JUBILEUL’, adaptare după A.P. Cehov / avanpremieră II

luni, 15 decembrie, 2014, ora 20:00, Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu

REGIA: Veronica Pătru

ASISTENȚI REGIE: Cătălin Pătru și Ana Mujat

COREGRAFIA: Adriana Bârză

DISTRIBUŢIA: Claudiu Urse, Udrea Alexandru / Sebastian Dobrescu, Andreea Mosoiu, Alexandra Mihalache, Ioana Cosma, Fabiola Petri, Raluca Ivan / Oana Marin, Florentina Dumitru, Mihart Robert / Valeriu Iarca.

durata aproximativă: 1h10min

preț bilete: 10 lei; preț redus: 5 lei