Confidenţialitate

Sibiu: 4 elevi au fost răniți după ce tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit

Tavanul unei săli de clasă de la Școala Gimnazială Alămor dintr-o localitate din Sibiu s-a prăbușit miercuri, 7 februarie 2024. Patru elevi au fost răniți. Sunt conștienți și vor fi transportați la spital. „Elevii au vârste cuprinse între 11 și 15 ani. Vorbim despre două fete și doi băieți”, spune ISU Sibiu. La fața locului sunt reprezentanți ai școlii, Primăriei, Inspectoratului de Stat în Construcții și ai Inspectoratului Județean de Poliție, mai spune ISU Sibiu.

ISU Sibiu: „Elevii au vârste cuprinse între 11 și 15 ani. Vorbim despre două fete și doi băieți”

„ISU Sibiu a intervenit de urgență la Școala Gimnazială din localitatea Alămor, județul Sibiu, acolo unde s-a prăbușit tavanul unei săli de clasă. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, una de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medici și mașina medicului de urgență.

La momentul prăbușirii, în sala de clasă se aflau patru elevi, aceștia fiind răniți ușor. Echipajele medicale i-a evaluat. Elevii au vârste cuprinse între 11 și 15 ani. Vorbim despre două fete și doi băieți. Sunt conștienți, acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale. În aceste momente, ei sunt transportați la camera de primiri-urgențe a Spitalului de Pediatrie din Municipiul Sibiu”, a declarat pentru Europa FM Ștefan Andreea, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

ISU Sibiu: La fața locului sunt reprezentanți ai școlii, Primăriei, Inspectoratului de Stat în Construcții și ai Inspectoratului Județean de Poliție

„În acest moment, la fața locului – din informațiile pe care le am eu – sunt reprezentanții școlii, reprezentanții Primăriei, reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție”, a mai spus Ștefan Andreea, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: CFR SA: Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Grădinița și Coșna. Un copac a căzut pe linia de cale ferată