Show aeronautic, sâmbătă, pe Lacul Morii din Capitală

De la ora 11, sâmbătă începe singurul festival din România care îmbină acrobatiile aeriene cu cele nautice. Evenimentul are loc in zona Lacul Morii din Bucuresti.

Programul de peste trei ore cuprinde exercitii demonstrative realizate de institutii si cluburi de profil: Ministerul Apararii Nationale – Statul Major al Fortelor Aeriene, Statul Major al Fortelor Terestre si Statul Major al Fortelor Navale; Brigada Speciala de Interventie „Vlad Tepes” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Resuscitare – SMURD, Iacarii Acrobati, Jurgis Kairys, Clubul de Aeronautica Libera Timisoara, JetSki FreeStyle Team si Yacht Club Mircea, scrie un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Tot sâmbătă, între orele 10:00 – 18:00, in Parcul Crangasi va avea loc AeroNautic Expo. Spectatorii pot interactiona cu personalul sș tehnică.

În zona destinată expoziției statice, copiii si nu numai pot interactiona cu piloții, marinarii si personalul militar. Pot vedea ce înseamnă cariera militară și, de asemenea, pot participa la ateliere de supravietuire, ateliere de cățărare pe panou de alpinism, atelier de traversare pe funicular și vor avea parte de multe alte activitati specifice.

Intrarea la spectacol, precum și în zona expoziției, este liberă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS