Short-urile săptămânii: Filme scurte şi bune pe care le dai mai departe şi prietenilor – VIDEO

Comedii sau drame, cele mai bune și interesante filme nu sunt întotdeauna cele care durează cel mai mult. Am selectat pentru voi patru scurtmetraje numai bune de văzut dacă ai mai puțin timp decât ți-ai dori și despre care cu siguranță vei vrea să le spui și prietenilor.

Bedfork Park Boulevard

Byron Cruz este un băiat latino în vârstă de 15 ani din cartierul american Queen s care încearcă să se mențină pe linia de plutire la școală. Totuși, lumea regulilor și a restricțiilor pare să intre în contradicție cu tot ceea ce înseamnă adolescența unui băiat. Ajutat de cel mai bun prieten al său, Byron se străduiește să învingă un sistem școlar care pare să stea împotriva lui.

Poţi urmări Bedfork Park Boulevard oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

777

În doar 15 minute, acest scurtmetraj te va purta în trecut și în prezent pe parcursul a zeci de ani. Chloe vizitează un hotel misterios și, printr-o serie de spații temporale metafizice, este vizitată de sinele ei cu 7 ani mai tineri și de sinele ei cu 7 ani mai în vârstă.

Poţi urmări 777 oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

The Voorman Problem

Un scurtmetraj multipremiat la festivaluri europene, ”Problema Voorman” este ce se întâmplă atunci când doctoral Williams e chemat să îl examineze pe enigmaticul domn Voorman, un prizonier în azil cu o condiție specială: crede că e Dumnezeu. Dilema care îl macină pe doctor se transmite cu ușurință și privitorului: domnul Voorman e un escroc sau un nebun?

Poţi urmări The Voorman Problem oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Patient Zero

Ce ai face dacă te-ai confrunta cu alegerea între viață și moarte? Doi medici sunt puși în fața acestei dileme atunci când descoperă o boală stranie ce are potențialul de a eradica întreaga civilizație.

Poţi urmări Patient Zero oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS