Confidenţialitate

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au despărţit după 33 de ani de căsnicie

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au despărţit după 33 de ani de căsnicie, au anunţat, duminică, mai multe surse din industria de divertisment, care nu exclud însă o reconciliere a cuplului în viitorul apropiat, scrie revista People.

O sursă a dezvăluit pentru E! News că cei doi soţi au decis de comun acord ca Ozzy să părăsească domiciliul conjugal.

Aceeaşi sursă a precizat faptul că despărţirea celor doi nu are nicio legătură cu problemele pe care Ozzy le-a avut în trecut cu dependenţa de droguri şi de alcool, deoarece rockerul britanic nu a mai consumat nici droguri, nici alcool în ultimii trei ani.

Entertainment Tonight a anunţat, de asemenea, că legendarul rocker şi soţia lui au decis să se despartă.

O altă sursă a confirmat pentru revista People despărţirea cuplului, însă sursa consideră că este vorba de o ”despărţire de moment” şi nu ar fi deloc surprinzător ca soţii Osbourne să îşi rezolve în curând problemele din viaţa de cuplu şi să se împace.

Potrivit aceleiaşi surse, Sharon Osbourne crede că Ozzy are o aventură.

O sursă din anturajul apropiat al cuplului a declarat pentru revista People că zvonurile despre despărţirea soţilor Osbourne sunt ”oarecum adevărate”.

”Se va întoarce”, a adăugat sursa.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care Sharon lucra pentru tatăl ei, Don Arden, care era managerul trupei lui Ozzy, Black Sabbath. Atunci când Ozzy Osbourne a părăsit celebra trupă britanică în 1979, Sharon a preluat compania de management artistic a tatălui ei şi a început o relaţie cu Ozzy, devenindu-i manager şi ajutându-l să îşi lanseze cariera solo.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii – Aimee, în vârstă de 32 de ani, Kelly, în vârstă de 31 de ani, şi Jack, în vârstă de 30 de ani.