Confidenţialitate

SFR, festivalul filmului românesc, începe miercuri la Iași | VIDEO

Cel mai mare festival de film românesc din țară, SFR, va debuta miercuri, 30 septembrie, la Iași.

Amânată din cauza pandemiei Covid-19, această ediție SFR aduce, cu toate măsurile sanitare de riguare, proiecții ale unor filme românești memorabile și întâlniri de neratat cu cei mai importanți oameni ai cinematografiei românești.

Sub genericul ”Fără festival, viața e pustiu”, organizatorii au lansat o campanie nostalgică prin fotografii și mesaje, care aduc în atenție faptul că un festival de film cu invitați și dialog, evenimente conexe, conferințe și cine-concerte schimbă viața unui oraș și se dovedește a fi un bun necesar.

Într-un dialog cu Toader Păun, în Weekend cu Prietenii, Andrei Giurgia și Corina Giurgia povestesc ce înseamnă în acest an SFR:

Ediția a 11-a a festivalului Serile Filmului Românesc (SFR)  îi este dedicată actorului și regizorului Horațiu Mălăele. După diagnosticarea cu noul coronavirus, Horațiu Mălăele nu va mai fi prezent la evenimentele dedicate lui în Iași, însă va participa de la distanță la SFR, după cum precizează organizatorii.

Biletele pentru ediția din acest an a festivalului SFR se pot cumpăra online de la adresa https://eventbook.ro/festival/festivalul-serile-filmului-romanesc.