Confidenţialitate

Sferturile de finală UEFA Champions League: AVANCRONICĂ

Marți seară se joacă primele două meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Juventus Torino o primește în Italia pe FC Barcelona, cu care nu s-a mai întâlnit de la finala din 2015 când catalanii au câștigat cu 3-1. Statistica este acum favorabilă “bianco-nerilor”, care au 11 victorii la rând acasă, în timp ce ibericii au 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri în deplasare. Mai mult, în două dintre aceste partide, Barca nu a marcat gol: 0-4 cu PSG și 0-2 cu Malaga. De la Juve lipsesc Pjaca și Madzukici – accidentați, iar de partea cealaltă Luis Enrique nu poate conta pe Rafinha, Vidal și Arda Turan, deasemenea cu probleme medicale.
În celălalt meci al serii, Borussia se luptă la Dortmund cu AS Monaco. Nemții sunt neînvinși sezonul acesta pe teren propriu și au primit doar 3 goluri în ultimele 8 partide, însă gruparea din Monte Carlo are numai două deplasări în care nu a înscris. Monaco nu are absențe importante în lot, dar Dortmund nu se poate baza pe 7 jucători, printre care se află Gotze, Schurlle, Reus și Kagawa.
Ambele meciuri din sferturile Champions League: Juventus TorinoFC Barcelona și Borussia DortmundAS Monaco vor începe la ora 21:45.