Sfat pentru cei care participă la BIAS 2017: Lăsați-vă mașinile acasă!

Bucharest International Air Show, unul dintre cele mai așteptate evenimente de peste an, are loc sâmbătă, 22 iulie, pe Aeroportul ”Aurel Vlaicu” Băneasa. Raportându-se la experiența anilor trecuți, organizatorii așteaptă și de această dată în jur de 150 de mii de spectatori pe parcursul întregii zile. Întrucât zona Băneasa va deveni neîncăpătoare, reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) îi sfătuiesc pe cei care nu vor să rateze evenimentul să își lase mașinile acasă, cu atât mai mult cu cât nu se asigură parcare.

Cea mai bună variantă ar fi aceea de a apela la transportul în comun. Pot fi utilizate liniile RATB 112, 131, 148, 149, 205, 261, 301, 304, 335, 605, precum şi liniile RATB expres 780, 783.

O altă variantă de transport poate fi bicicleta sau trotineta electrică”, spune Valentin Iordache, directorul de comunicare al CNAB.

Pe de altă parte, ținând cont că sâmbătă va fi o zi cu temperaturi ridicate, spectatorii ar trebui să vină echipați cu pălării, eșarfe, umbrele, ochelari de soare, să se îmbrace cu haine comode și în culori deschise.

Pe aeroport vor găsi zone în care se pot retrage la umbră sau își pot cumpăra răcoritoare și înghețată, adaugă Valentin Iordache.

Începând de vineri dimineața, pe Aeroportul Băneasa se deschide pentru public cea de-a patra ediţie a expoziţie de aviaţie generală – General Aviation Exhibition, unde producători și proprietari de aeronave, precum și furnizori de servicii de aviație generală expun zeci de aeronave civile, de la avioane ultrauşoare, până la business jet-uri.

Directorul de comunicare al CNAB, Valentin Iordache, despre recomandările pentru participanții la BIAS 2017

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS