Sezonul final din Game of Thrones: George RR Martin spune cum s-ar putea încheia serialul

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) este unul dintre cele mai sângeroase şi brutale seriale de televiziune difuzate în prezent, dar şi unul dintre cele care dau dependenţă, iar dacă am lua în calcul sfârşitul celui de-al cincilea sezon, al şaşelea – care va fi şi ultimul – ar trebui să aibă un final apocaliptic, cum nu am mai văzut până acum, scrie The Independent.

Acest lucru însă nu se va întampla, ne asigură George RR Martin, scriitorul cărților Cântec de foc și gheață, seria din spatele serialului Game of Thrones. Autorul spune că, deşi încă nu a terminat de scris cărţile, acestea se vor sfărşi într-o notă “amăruie”, inspirată din seria filmelor Lord of the Rings (Stăpânul Inelelor).

“Nu am scris încă finalul. Am mai spus şi înainte că sfârşitul spre care înclin este amărui. Nu e un secret că Tolkien a avut o mare influenţă asupra mea şi că iubesc modul în care a terminat Lord of the Rings”, a spus George RR Martin într-un interviu acordat site-ului Observer.

“Este ceea ce ţintesc. Dacă voi realiza sau nu ce îmi doresc, o vor spune oamenii ca tine sau ca cititorii mei, îndreptăţiţi să judece”, a mai adăugat autorul.

Foto: Helga Esteb/ Shutterstock

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS