Serviciul pentru Eliberarea Pașapoartelor va avea din august un nou sediu

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple București va avea din august un nou sediu, care va deveni funcțional în august.

Noul sediu va permite amenajarea unui număr de 24 de ghișee, informează Prefectura Capitalei.

“Dublarea efectivului actual este o măsură ineficientă în acest moment deoarece locațiile existente nu permit creșterea numărului de ghișee. În acest sens, Instituția Prefectului Municipiului București a demarat procedura de relocare a Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple. Noul spațiu va dispune de o suprafață extinsă care va permite amenajarea unui număr de 24 de ghișee (20 pentru primirea cererilor, 3 pentru eliberarea pașapoartelor, 1 birou de informații) și este planificat să devină funcțional în luna august 2017”, se arată într-un comunicat de presă.

Având în vedere apropierea vacanței școlare, Instituția Prefectului Municipiului București precizează că va organiza ghișee care să soluționeze exclusiv solicitările care vizează minorii și părinții însoțitori, urmând ca locația acestora să fie comunicată în curând.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS