Confidenţialitate

Serviciul de internet al lui Elon Musk, disponibil în România. Cât costă abonamentul lunar | FOTO

Eduard Lovin, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), a scris pe Twitter că serviciile Starlink sunt disponibile și în România de la 7 aprilie 2022.

„Utilizatorii de internet ar trebui să se aștepte la viteze ale datelor între 100 Mbps și 200 de Mbps, cu o latență de 20 ms în majoritatea locațiilor”, a scris Eduard Lovin pe Twitter.

 

Cât costă serviciul de internet al lui Elon Musk în România

Dacă vrei să ai servicii de internet Starlink la tine acasă, suma totală pentru dispozitivele hardware, instalare și livrare este de până în 4000 de lei – mai exact 3610 lei pentru o locație din București. La această sumă se adaugă și abonamentul lunar al serviciului de internet Starlink: 629 de lei pe lună.

Cum poți comanda servicii de internet de la Starlink

  • 1. Accesezi site-ul Starlink: Starlink
  • 2. În caseta „Service Address” tastezi adresa la care vrei să instalezi serviciul de internet al lui Elon Musk și apoi apeși butonul „Order Now”.
Site starlink pentru internet în România

Sursa foto: Starlink

Apoi vei afla cât costă echipamentul, instalarea și livrarea acestuia, plus abonamentul lunar.

Sursa foto: Starlink

  • 3 – În caseta „Service Information” completezi numele și prenumele, numărul de telefon și adresa de email.
  • 4 – În caseta „Shipping Information” completezi adresa la care vrei să fie livrat echipamentul, orașul, județul, țara și codul poștal.

Sursa foto: Starlink

  • 5 – În caseta „Billing Information” vei completa informațiile necesare pentru a face plata cu un card online: numele care apare pe card, codul poștal al adresei la care se livreaza echipamentul, numărul cardului bancar, data expirării și codul CVV.
  • 6 – La final vei apăsa butonul „Place order”.

Sursa foto: Starlink / Shutterstock

Citește și: Cum s-au văzut sateliții Starlink deasupra României