Seri de Poveste, într-o companie selectă

În această seară, de la ora 19:00, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României va deschide, în calitatea de povestitor, evenimentul ‘Seri de Poveste’ organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României şi librăria Cărtureşti Verona.

Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României va deschide, azi, în calitatea de povestitor, evenimentul ‘Seri de Poveste’ organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României şi librăria Cărtureşti Verona.

Cel de al doilea povestitor al serii va fi maestrul Victor Rebengiuc. Momentele de lectură îi vor purta pe copii într-o lume fantastică prin clipe interactive pline de învăţăminte şi de surprize.

Corul de copii ‘Miniton’ se alătură povestitorilor într-un spectacol de cântece de iarnă şi colinde.

Aflat la cea de-a opta ediţie, evenimentul ‘Seri de Poveste’ are loc între 16 şi 20 decembrie, în mansarda Librăriei Cărtureşti Verona, dorind să prezinte într-un mod inedit şi interactiv basme de ieri şi de azi, care au reuşit să facă lumea un loc mult mai frumos, având totodată un scop caritabil.

An de an, acest eveniment încurajează lectura și are invitați povestitori actori, artiști, oameni de televiziune și trupe de teatru care se alătură probono acestui proiect: Eugen Cristea și Cristina Deleanu, Andreea Ibacka, Bianca Brad, Alina Sorescu, Margareta Pâslaru, Teatrul de Umbre, Teatrul Dubee Doo şi Muzicanţii Voioşi.

Accesul la evenimente este gratuit. Programul fiecărei ‘Seri de Poveste’ este disponibil online pe site-ul Fundaţiei Principesa Margareta a României www.fpmr.ro .

Fondurile strânse din acest eveniment prin sponsorizări şi donaţiile primite sunt alocate Fondului Special Pentru Copii, program național ce sprijină anual sute de copii din toată țara aflați în situații dificile de viață ce riscă să abandoneze școala din cauza sărăciei.