Confidenţialitate

Serena Williams, mesaj către Roger Federer: „Bun venit în clubul celor retrași”. Reacții din sport după anunțul de retragere al tenismenului

Noi reacții după ce elvețianul Roger Federer a anunțat că se retrage din tenis. „Bun venit în clubul celor retrași”, i-a urat Serena Williams care amintit că jucătorul fost numărul 1 mondial a inspirat milioane de oameni, inclusiv pe ea. Și fotbalistul Lionel Messi a reacționat și l-a numit pe Federer un geniu.

Serena Williams a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Roger Federer și mesajul: „Ai inspirat milioane şi milioane de oameni, inclusiv pe mine, şi nu vom uita niciodată. Te aplaud şi aştept cu nerăbdare tot ce vei face în viitor. Bun venit în clubul retraşilor. Şi mulţumesc pentru că eşti tu, Roger Federer”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Tenismenul Andy Roddik, învins de Federer în 2009, într-o finală în 5 seturi la Wimbledon a glumit și a scris că pare a fi un moment bun pentru a începe antrenamentele pentru Wimbledon. „Mulțumesc pentru amintirile pe care le împărtășim, prietenul meu”, a completat americanul.

Iar fotbalistul Lionel Messi a scris despre tenismenul elvețian că a fost unic în istoria tenisului și un model pentru orice sportiv.

Fost numărul 1 mondial timp de 310 săptămâni și câştigător a 20 de titluri de Grad Slem, Roger Federer a anunţat că se va retrage din tenis după ce va participa, săptămâna viitoare, la turneul Laver Cup de la Londra.

Citește și: Tricouri şi rachete de tenis ale lui Roger Federer, vândute pentru aproape 4 milioane de euro

Foto: Shutterstock