Confidenţialitate

Senatorii au votat pentru ridicarea imunității lui Florian Bodog, fost ministru al Sănătății

Senatorii au votat pentru ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog, membru PSD. Acesta este acuzat de mai multe fapte de corupție.

„Ca urmare a faptului că, în urma votului exprimat, a fost întrunit votul majorității senatorilor prezenți (…) Senatul cere urmărirea penală a domnului senator Florian Dorel Bodog, fost ministru al Sănătății.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acuzațiile formulate acum împotriva sa de procurorii anticorupție sunt o completare a unui dosar mai vechi, iar Bodog sugera, înainte de votul senatorilor, că ar fi anchetat politic:

„2 noiembrie este data la care a devenit definitivă lista candidaturilor pentru Parlamentul României, după care, din 2 noiembrie și până în momentul de față nu s-a mai întâmplat absolut nimic, nu s-a mai administrat nicio probă, nu a mai fost chemat niciun martor. Mai mult decât atât, consiliera mea nu a fost chemată niciodată la nicio audiere, nici înainte nici după. Toate actele care sunt în acest dosar sunt acte renumerotate din dosarul anterior, nu existănicio probă nouă.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Senatorul Florian Bodog este acuzat în legătură cu angajarea și plătirea unei consiliere cât timp a fost ministru al Sănătății.

DNA susține că aceasta nici măcar nu a venit la serviciu.