Confidenţialitate

Senator PNL, sub control judiciar. Eugen Pîrvulescu și-a folosit influenţa pentru a angaja 2 membri de partid

Senatorul liberal Eugen Pîrvulescu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Parlamentul este acuzat că şi-a folosit influenţa pentru a obţine subiectele care urmau să fie date la un concurs pentru ocuparea unor posture vacante la Serviciul de Ambulanţă Teleorman.

În schimb, senatorul, care este şi preşedintele PNL Teleorman, umra să primească diverse sume de bani, relatează Carmen Dumitrescu.

Eugen Pîrvulescu ar fi aranjat un concurs de angajare la Serviciul Județean de Ambulanță.

Liderul PNL Teleorman este acuzat de procurorii DNA de faptul că și-ar fi folosit influența pentru a aranja contra-cost angajarea a doi membri de partid la Serviciul Județean de Ambulanță.

Procurorii spun că din luna mai până în iunie, Eugen Pîrvulescu ar fi solicitat în mod repetat să primească subiectele care urmau să fie date la proba scrisă a concursurilor organizate la Ambulanță pentru posturile de asistent medical și șofer.

Mai mult, acesta le-ar mai fi cerut membrilor comisiilor să favorizeze candidații indicați de el și la proba de interviu.

La finalul lunii iunie, în ziua probei scrise a concursului, procurorii au descins în sala de examen, de unde au ridicat documente, foi de examen și telefoane mobile.

La momentul acela, directorul instituției, Mirela Ciobanu, se afla în concediu de odihnă.