Confidenţialitate

Semimaratonul București 2021: toate cursele au avut câștigători români

Povești de succes la Semimaratonul Bucureștiului

  • Câștigătorul Semimaratonului, proba Masculin, Nicolae Soare, 29 ani, a câștigat săptămâna trecută și Campionatul Național de Semimaraton și este câștigătorul Semimaratonului București, categoria națională, din 2019.
  • Câștigătoarea Semimaratonului, proba Feminin, Ancuța Bobocel, are 33 ani și este mama a doi copii, cel mai mic fiind năcut anul trecut. Și ea este câștigătoarea Campionatului Național de Semimaraton de săptămâna trecută.
  • Câștigătorul cursei de 10 Km, Alexandru Corneschi, s-a îngrășat în pandemie cu 6 kg, dar între timp și-a revenit și este în formă maximă, fiind un exemplu pentru noi toți.
  • Câștigătorii probei de 5 Km, probele Masculin și Feminin, formează un cuplu.

Toate cursele de la Semimaratonul Bucureștiului din 2021 au avut câștigători români. Pandemia a împiedicat alergători profeșioniști din alte țări să participe la eveniment, fapt care a fost în beneficiul sportivilor români.

Câștigătorii semimaratonului (21,097 km) sunt Nicolae Soare (01.05.23) și Ancuța Bobocel (01.14.06).

La ștafetă, câștigătoare este echipa MTB (1.09.49).

La Cursa 10 km, câștigători au fost Alexandru Corneschi (00.30.19) la Masculin şi Mihaela Botnari (00.38.51) la Feminin.

La Cursa de 10 km fotolii rulante, câștigător a fost Ilie Ștefârță (00.20.17).

La cursa de 5 Km, pe primele locuri s-au clasat Liviu Ioniță (00.16.10) și Amy Pickworth (00.20.57).

La festivitatea de premiere, participanții au ținut un moment de reculegere pentru Ivan Patzaikin. „Am fost prieteni buni și colegi de generație, prețuiesc mult amintirile care le am cu el, ne-am susținut mereu în momentele grele, regret enorm plecarea lui. Toate gândurile noastre azi se îndreaptă către familia lui, le transmitem sincere condoleanțe și putere sa treacă peste acest moment.” spune Valeria Răcilă van Groningen, președinta Bucharest Running Club.

Primii cinci clasați la Semimaraton au primit premii în bani și produse de la GoldNutrition, iar câștigătorii celorlalte curse au primit produse GoldNutrition și abonamente la World Class.