Confidenţialitate

Semaforul Moralității, în Deșteptarea. Înscrie-te pe europafm.ro și poți câștiga un KIT ”Bani negri”

”Tuff Money”  este noua miniserie românească a HBO Europe, în regia lui Daniel Sandu – o productie care vorbeste despre vinovăție, despre nevinovăție și despre moralitate în locuri si in contexte pe care noi le cunoaștem destul de bine.

În română, miniseria se numește “Bani negri (pentru zile albe)“, are 6 episoade – câte unul pe săptămână și pe 22 noiembrie s-a lansat primul dintre ele.

“Bani negri” te face să te gândești la câteva situații și obiceiuri împământenite și pe care le rezumăm adesea prin abordări de genul “las’ că merge și-așa” sau “ce dacă furi, că toată lumea fură”… sau “eu n-am greșit decât cu un lucru mic (ori doar am glumit) – ce dacă au suferit mulți, că nu eu sunt de vină”.

Serialul scris și regizat de Daniel Sandu are în prim plan un jaf pe care îl comit doi oameni obișnuiți, semaforiști într-un oraș de provincie, constrânși de aproape toți cei din jur.

Odata cu lansarea acestei miniserii, HBO România a conceput,împreuna cu compania de cercetare EXACT Business Solutions, ceea ce ar putea fi fie cel mai mare sondaj despre moralitate în societatea românească. Se numește „Semaforul Moralității”. Românii sunt invitați să participe online la testul moralității, rezultatul fiind un profil moral ce poate fi împărtășit cu prietenii.
https://hbogo.semaforulmoralitatii.ro/fa-testul/ . Rezultatele sudiului național Semaforul Moralității sunt disponibile online: https://hbogo.semaforulmoralitatii.ro/vezi-rezultatele/

Semaforul Moralități, în Deșteptarea

Deșteptarea duce discuția mai departe, pe frecvențele Europa FM!

Zilnic lansăm o temă și te provocăm pe tine să ne spui cum ai proceda în fiecare caz! Înscrie-te pe europafm.ro și poți câștiga un KIT ”Bani negri” format din Salopetă, Sacoșă si Portofel, premiu în valoare totală de 600 lei.

Întrebările lansate în Deșteptarea

LUNI : Care a fost cea mai ingenioasă metodă de copiat la extemporal/examen pe care ai văzut-o?

MARTI: Ai încercat vreodată să aplanezi un confict între doi necunoscuți? Cum s-a încheiat?

MIERCURI: Ai reclamat vreodată în scris sau telefonic vreo neregulă observată? Care a fost deznodământul?

JOI: Ai scăpat vreodată de vreo amendă pe care o meritai? Cum ai făcut?

VINERI: Care e cea mai haioasă scuză pe care ai auzit-o pentru a nu merge la școală sau la serviciu?